Implanturi de gambe

Acest tip de procedură chirurgicală se adresează pacientelor care doresc să îmbunătăţească prin umplere aspectul gambelor. Pacientele care apelează la această operaţie au gambele foarte subţiri sau există o asimetrie a lor (fie constituţional, fie în urma unor boli sau traumatisme). Implanturile de gambă sunt confecţionate din silicon medical la fel ca şi implanturile pentru sâni. Pot să aibă forma eliptică sau anatomică.

Există diferite tipuri de implanturi şi alegerea celui optim se face după măsurătorile gambelor. Implanturile se plasează cel mai frecvent în zona internă a gambelor printr-o incizie efectuată în spatele genunchiului. În anumite situaţii se pot introduce şi implanturi în zona de exterior a gambei. Inciziile se plasează în zona pliurilor astfel că ele sunt greu vizibile. Procedura se efectuează în anestezie generală sau rahidiană, iar spitalizarea este de o zi.

După operaţie trebuie purtaţi ciorapi speciali pentru 4-6 săptămâni care să ajute la menţinerea pe poziţie a implanturilor. Plimbările sunt premise începând de a 2-a zi, crescând progresiv ca distanţă. Edemul de la nivelul gambelor începe să se reducă treptat şi să se contureze noua formă a lor. Mai multe informaţii despre procedură şi recuperare veţi primi la consultaţie după evaluarea şi măsurarea gambelor.

Întreabă doctorul

Dacă nu ai găsit informațiile dorite
contactează-ne sau întreabă
doctorul folosind formularul alăturat.

Telefon: +4 0752 253 000
E-mail: office@drfodor.ro

Orar: Luni-Vineri: 10:00-20:00