Mărire de buze cu substanțe de umplere (fillere)

La anumite persoane buzele au dimensiuni reduse ținând cont de proporțiile estetice ale feței. Modificările legate de vârstă ale gurii şi buzelor presupun atrofia buzelor şi a colţului gurii. În consecinţă, se constată apariţia ridurilor din jurul buzelor şi coborârea unghiurilor externe. Intervenția de mărire de buze este una dintre cele mai căutate proceduri estetice în țară și în străinătate.

Prin crearea unor buze mai pline se înfrumuseţează nu doar gura ci şi ţesuturile din jur, determinând întinerirea feţei şi intensificând expresivitatea feţei. Dacă v-aţi născut cu buze de dimensiuni normale sau mai subţiri atunci augmentarea acestora cu substanţe de umplere este alegerea dumneavoastră. Această procedură este potrivită şi persoanelor care constată subţierea buzelor odată cu înaintarea în vârstă. În acest caz, mărirea buzelor are ca efect şi estomparea ridurilor periorale.

În timpul consultaţiei veţi avea ocazia să explicaţi forma şi dimensiunea buzelor dorite. Medicul dumneavoastră vă va oferi recomandări cu privire la tipul de substanţă de umplere şi tehnica ce oferă cele mai frumoase rezultate în cazul dumneavoastră. Medicul va şti câtă substanţă de umplere este necesară şi cum trebuie injectată.

Intervenția de mărire de buze se face în anestezie locală și nu necesită spitalizare. De obicei, o singură injectare este suficientă pentru a produce efectele dorite. Intervenţia poate fi făcută la o buză sau la ambele, în funcţie de preferinţe. Un mare avantaj al acestei proceduri îl constituie faptul că oferă o schimbare plăcută fără a necesita timp de recuperare. Vă puteţi continua activităţile cotidiene fără întreruperi.

Deşi, există mai multe tipuri de substanţe de umplere, vom aminti câteva cuvinte despre acidul hialuronic. Acesta se găseşte în mod fiziologic în organism, contribuind la structura normală a pielii sănătoase. Acidul hialuronic determină creşterea în volum a buzelor, dar hidratează şi hrăneşte pielea prin reţinerea apei în ţesut. Efectele sunt imediate şi impresionante, însă pentru menţinerea rezultatelor intervenţia ar trebui repetată în decurs de 6-9 luni. Avantajul metodei îl reprezintă rezultatul previzibil, iar posibilele efecte secundare sunt temporare şi pot fi controlate. Mai multe detalii despre acidul hialuronic sau alte produse folosite pentru mărirea buzelor veți primi în timpul consultaţiei.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

Articole:

Mărirea buzelor: cele mai vehiculate mituri despre intervenţie

Întreabă doctorul

Dacă nu ai găsit informațiile dorite
contactează-ne sau întreabă
doctorul folosind formularul alăturat.

Telefon: +4 0752 253 000
E-mail: office@drfodor.ro

Orar: Luni-Vineri: 10:00-20:00