Termeni și condiții de utilizare

Deținătorul siteului este FODOR M. LUCIAN – MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA.

Vizitatorul este persoana care navighează pe siteul drfodor.ro.

Prin folosirea formularului de contact de pe pagina drfodor.ro Vizitatorul exprimă în mod expres consimţământul ca Deținătorul în calitate de OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL să obţină, să stocheze şi să prelucreze datele mele cu caracter personal constând în date de identificare de bază (nume, e-mail) în scopul informării despre serviciile medicale oferite.

Vizitatorul are dreptul la retragerea consimţământului în mod necondiţionat după perioada minimă legală impusă ca obligatorie, drepturile prevăzute de GDPR, precum dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi „uitat”), dreptul la restricţionarea procesării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unui proces automatizat sau de profilare, dreptul la retragerea consimţământului.

Pagina folosește module cookies pentru a oferi o experiență de utilizare optimă și pentru a colecta date statistice despre utilizarea site-ului în mod anonim. Vizitatorul nu poate fi identificat în urma vizitei sale pe site-ul drfodor.ro.

Întreabă doctorul

Dacă nu ai găsit informațiile dorite
contactează-ne sau întreabă
doctorul folosind formularul alăturat.

Telefon: +4 0752 253 000
E-mail: office@drfodor.ro

Orar: Luni-Vineri: 10:00-20:00