Dr. Lucian Fodor

Marire de buze cu filler
Substanțe de umplere

La anumite persoane buzele au dimensiuni reduse tinind cont de proportiile estetice ale fetei. Modificările legate de vârstă ale gurii şi buzelor presupun atrofia buzelor şi a colţului gurii. În consecinţă, se constată apariţia ridurilor din jurul buzelor şi coborârea unghiurilor externe.

Prin crearea unor buze mai pline se înfrumuseţează nu doar gura ci şi ţesuturile din jur, determinând întinerirea feţei şi intensificând expresivitatea feţei. Dacă v-aţi născut cu buze de dimensini normale sau mai subţiri atunci augmentarea acestora cu substanţe de umplere este alegerea dumneavoastră. Această procedură este potrivită şi persoanelor care constată subţierea buzelor odată cu înaintarea în vârstă. În acest caz, mărirea buzelor are ca efect şi estomparea ridurilor periorale.

În timpul consultaţiei veţi avea ocazia să explicaţi forma şi dimensiunea buzelor dorite. Medicul dumneavoastră vă va oferi recomandări cu privire la tipul de substanţă de umplere şi tehnica ce oferă cele mai frumoase rezultate în cazul dumneavoastră. Medicul va şti câtă substanţă de umplere este necesară şi cum trebuie injectată.

Interventia se face in anestezie locala si nu necesita spitalizare. De obicei, o singură injectare este suficientă pentru a produce efectele dorite. Intervenţia poate fi făcută la o buză sau la ambele, în funcţie de preferinţe. Un mare avantaj al acestei proceduri îl constituie faptul că oferă o schimbare plăcută fără a necesita timp de recuperare. Vă puteţi continua activităţile cotidiene fără întreruperi.

Deşi există mai multe tipuri de substanţe de umplere, vom aminti câteva cuvinte despre acidul hialuronic. Acesta se găseşte în mod fiziologic în organism, contribuind la structura normală a pielii sănătoase. Acidul hialuronic determină creşterea în volum a buzelor dar hidratează şi hrăneşte pielea prin reţinerea apei în ţesut. Efectele sunt imediate şi impresionante, însă pentru menţinerea rezultatelor intervenţia ar trebui repetată în decurs de 6-9 luni. Avantajul metodei îl reprezintă rezultatul previzibil iar posibilele efecte secundare sunt temporare şi pot fi controlate. Mai multe detalii despre acidul hialuronic sau alte produse folosite pentru marirea buzelor veti primi in timpul consultatiei.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră