Dr. Lucian Fodor

Implanturi de gambe

Acest tip de procedură chirurgicală se adresează pacientelor care doresc să îmbunătăţească prin umplere aspectul gambelor. Pacientele care apelează la această operaţie au gambele foarte subţiri sau există o asimetrie a lor (fie constituţional, fie în urma unor boli sau traumatisme). Implanturile de gambă sunt confecţionate din silicon medical la fel ca şi implanturile pentru sâni. Pot să aibă forma eliptică sau anatomică.

Există diferite tipuri de implanturi şi alegerea celui optim se face după măsurătorile gambelor. Implanturile se plasează cel mai frecvent în zona internă a gambelor printr-o incizie efectuată în spatele genunchiului. În anumite situaţii se pot introduce şi implanturi în zona de exterior a gambei. Inciziile se plasează în zona pliurilor astfel că ele sunt greu vizibile. Procedura se efectuează în anestezie generală sau rahidiană iar spitalizarea este de o zi.

După operaţie trebuie purtaţi ciorapi speciali pentru 4-6 săptămâni care să ajute la menţinerea pe poziţie a implantelor. Plimbările sunt premise începând de a 2-a zi, crescând progresiv ca distanţă. Edemul de la nivelul gambelor începe să se reducă treptat şi să se contureze noua formă a lor. Mai multe informaţii despre procedură şi recuperare veţi primi la consultaţie după evaluarea şi măsurarea gambelor.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Întrebările dumneavoastră