Dr. Lucian Fodor

MARIRE (AUGMENTARE) DE BUZE CU FILLER (SUBSTANŢE DE UMPLERE)

La anumite persoane buzele au dimensiuni reduse tinind cont de proportiile estetice ale fetei. Modificările legate de vârstă ale gurii şi buzelor presupun atrofia buzelor şi a colţului gurii. În consecinţă, se constată apariţia ridurilor din jurul buzelor şi coborârea unghiurilor externe.

Prin crearea unor buze mai pline se înfrumuseţează nu doar gura ci şi ţesuturile din jur, determinând întinerirea feţei şi intensificând expresivitatea feţei. Dacă v-aţi născut cu buze de dimensini normale sau mai subţiri atunci augmentarea acestora cu substanţe de umplere este alegerea dumneavoastră. Această procedură este potrivită şi persoanelor care constată subţierea buzelor odată cu înaintarea în vârstă. În acest caz, mărirea buzelor are ca efect şi estomparea ridurilor periorale.

În timpul consultaţiei veţi avea ocazia să explicaţi forma şi dimensiunea buzelor dorite. Medicul dumneavoastră vă va oferi recomandări cu privire la tipul de substanţă de umplere şi tehnica ce oferă cele mai frumoase rezultate în cazul dumneavoastră. Medicul va şti câtă substanţă de umplere este necesară şi cum trebuie injectată.

Interventia se face in anestezie locala si nu necesita spitalizare. De obicei, o singură injectare este suficientă pentru a produce efectele dorite. Intervenţia poate fi făcută la o buză sau la ambele, în funcţie de preferinţe. Un mare avantaj al acestei proceduri îl constituie faptul că oferă o schimbare plăcută fără a necesita timp de recuperare. Vă puteţi continua activităţile cotidiene fără întreruperi.

Deşi există mai multe tipuri de substanţe de umplere, vom aminti câteva cuvinte despre acidul hialuronic. Acesta se găseşte în mod fiziologic în organism, contribuind la structura normală a pielii sănătoase. Acidul hialuronic determină creşterea în volum a buzelor dar hidratează şi hrăneşte pielea prin reţinerea apei în ţesut. Efectele sunt imediate şi impresionante, însă pentru menţinerea rezultatelor intervenţia ar trebui repetată în decurs de 6-9 luni. Avantajul metodei îl reprezintă rezultatul previzibil iar posibilele efecte secundare sunt temporare şi pot fi controlate. Mai multe detalii despre acidul hialuronic sau alte produse folosite pentru marirea buzelor veti primi in timpul consultatiei.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

 

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

Detalii
rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

Detalii
lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

Detalii
mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Detalii
liposucție

Liposucție

Eliminarea grăsimii din diferite zone ale corpului

Detalii
abdominoplastie

Abdominoplastie

Eliminarea pielii lăsate în urma slăbirii sau după intervenția de liposucție, corecția diastazei muschilor și/sau herniei ombilicale

Detalii
micsorarea sanilor

Micșorarea sânilor

Micșorarea sânilor prea mari cu, sau fară, ridicarea lor

Detalii
marire buze

Mărirea buzelor

Acid hialuronic sau implant din silicon

Detalii
 • Părerile pacienților

  referinte pacient

  "...am simtit ca isi da cu adevarat interesul, mi-a transmis de la bun inceput ceva, nu stiu, pur si simplu am simtit ca dansul trebuie sa ma opereze [...] A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si vi-l recomand cu mare caldura pe Dr. Lucian Fodor !!!"

  sursa

 • Părerile pacienților

  pareri doctor

  "...am iesit pe usa spitalului plangand de fericire....Sunt fericita iar reusita accestui medic imi va da multa incredere in mine de azi inainte! Va multumesc Domnule Lucian Fodor...Cu stima si respect Ana-Maria,Ilea"

  sursa

Contact

Adresa:

 • Clinica Hiperdia
 • Str. Obervatorului 1-3
 • Cluj-Napoca

Telefon:

 • 0754-353 000

E-mail:

 • office@drfodor.ro

Orar:

 • Luni: 9:00–21:00
 • Marţi 9:00–20:00
 • Miercuri 9:00–21:00
 • Joi 9:00–20:00
 • Vineri 9:00–20:00