Dr. Lucian Fodor

LABIOPLASTIE
(MICSORARE LABII)

Zona genitală a unei femei are un impact puternic asupra calităţii vieţii graţie influenţei pe care o are asupra propriei identităţi şi a funcţiilor numeroase, importante, pe care le îndeplineşte. În consecinţă, scopul fiecărui chirurg este de a crea o formă şi o funcţie adecvată.

Labiile sunt pliuri ale pielii care înconjoară structura vulvei. Labia mai mare, externă, se numeşte labia majoră iar pliul cutanat situat în interior se numeşte labia minora. Labioplastia este operaţia chirurgicală ce transformă aspectul labiei. În timpul intervenţiei are loc remodelarea labiei interne. Femeile care solicită această manoperă au labii asimetrice, mari, ce cauzează jenă, durere sau discomfort în timpul actului sexual. Unele persoane pot avea nemulţumiri din copilărie însă cele mai multe probleme apar după sarcină. În cazuri particulare, sunt tumori ce se formează în zona genitală. În astfel de situaţii, labioplastia se aplică tumorilor mici, localizate dar mai frecvent se asociază cu alte intervenţii.

Scopul examinării locale este evaluarea dimensiunii labiei şi a defectului, a ţesutului afectat, a calităţii şi tipului pielii precum şi a deformării, suferinţei locale. Veţi fi sfătuită în legătură cu alimentaţia şi administrarea anumitor medicamente înainte de operaţie.

Nu există o tehnică standard pentru labioplastie datorită numeroaselor particularităţi pe care fiecare femeie le are. Anestezia locală cu sedare este opţiunea cea mai frecvent aleasă. Amploarea intervenţiei depinde de volumul ţesutului care trebuie îndepărtat. Linia de incizie se închide cu suturi fine şi se acoperă cu un pansament. Dr Fodor vă va explica cum trebuie realizată îngrijirea locală.

După ce v-aţi întors acasă, este recomandat să faceţi plimbări scurte şi să vă odihniţi cât mai mult cu putinţă. La câteva zile după operaţie vă puteţi implica în activitate fizică moderată. Contactul sexual trebuie evitate pentru o perioadă de aproximativ 5 săptămâni.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

Detalii
rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

Detalii
lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

Detalii
mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Detalii
liposucție

Liposucție

Eliminarea grăsimii din diferite zone ale corpului

Detalii
abdominoplastie

Abdominoplastie

Eliminarea pielii lăsate în urma slăbirii sau după intervenția de liposucție, corecția diastazei muschilor și/sau herniei ombilicale

Detalii
micsorarea sanilor

Micșorarea sânilor

Micșorarea sânilor prea mari cu, sau fară, ridicarea lor

Detalii
marire buze

Mărirea buzelor

Acid hialuronic sau implant din silicon

Detalii
 • Părerile pacienților

  referinte pacient

  "...am simtit ca isi da cu adevarat interesul, mi-a transmis de la bun inceput ceva, nu stiu, pur si simplu am simtit ca dansul trebuie sa ma opereze [...] A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si vi-l recomand cu mare caldura pe Dr. Lucian Fodor !!!"

  sursa

 • Părerile pacienților

  pareri doctor

  "...am iesit pe usa spitalului plangand de fericire....Sunt fericita iar reusita accestui medic imi va da multa incredere in mine de azi inainte! Va multumesc Domnule Lucian Fodor...Cu stima si respect Ana-Maria,Ilea"

  sursa

Contact

Adresa:

 • Clinica Hiperdia
 • Str. Obervatorului 1-3
 • Cluj-Napoca

Telefon:

 • 0754-353 000

E-mail:

 • office@drfodor.ro

Orar:

 • Luni: 9:00–21:00
 • Marţi 9:00–20:00
 • Miercuri 9:00–21:00
 • Joi 9:00–20:00
 • Vineri 9:00–20:00