Dr. Lucian Fodor

HIMENOPLASTIE

Himenul este membrana mucoasă ce acoperă parţial sau total orificiul extern al vaginului. Deşi există numeroase variaţii ale formei şi întinderii himenului, acesta este considerat a fi semn al virginităţii. Cu toate acestea, prin examinarea himenului nu se poate confirma cu certitudine virginitatea unei femei. Membrana nu deţine o anumită funcţie în cadrul aparatului genital feminin. Importanţa himenului se datorează mai ales valorilor şi semnificaţiilor sociale.

Himenoplastia este o operaţie chirurgicală de reconstrucţie sau creare a himenului acolo unde acesta este inexistent. În urma reparării himenului, femeia va sângera în timpul actului sexual.

Există mai multe proceduri chirurgicale menite să repare himenul. De cele mai multe ori se folosesc suturi resorbabile pentru confortul pacientei. Prima tehnică rezidă în suturarea unui himen preexistent. Aceasta se realizează la scurt timp după actul sexual (facilitează vindecarea după un atac de violenţă). În cea de-a doua tehnică se utilizează un lambou vaginal. Himenul nou creat este irigat cu sânge. Femeile sunt sfătuite să amâne contactul sexual pentru o perioadă de cel puţin 2 luni.

Aceste intervenţii se fac în regim de ambulator şi durează între 1 şi 2 ore. Cel mai frecvent se efectueaza in anestezie locala cu sedare.

Mai multe detalii despre intervenţie şi recomandări postoperatorii veţi primi la consultaţie.

Intervenții chirurgicale estetice

Chirurgia estetică a cunoscut, în ultimii ani, o evoluţie conceptuală şi tehnologică semnificativă. Modificările de natură conceptuală au condus la schimbări majore în ceea ce priveşte abordările chirurgicale, iar schimbările tehnologice includ utilizarea procedurilor minim invazive cu recuperare rapida.

Faptul că tehnicile chirurgiei estetice au avansat într-atât de mult, iar medicii au acum la dispoziţie o paletă extrem de vastă de instrumente şi tehnologii se traduce prin rezultate care transformă procedurile chirurgicale în adevarate opere de artă de cea mai mare fineţe.

mărire de sani

Mărirea sanilor

Mărirea sanilor cu implant silicon prin diferite metode chirurgicale

Detalii
rinoplastie operatie nas

Rinoplastie/septoplastie

Operația estetică la nas, îmbunătățirea estetică și funcțională a nasului, corecția deviației de sept.

Detalii
lifting facial

Lifting facial

Intinerirea feței cu ajutorul chirurgiei estetice.

Detalii
mastopexie ridicare sani

Ridicarea Sânilor

Liftingul sânilor lăsați în urma porcesului de îmbărtânire sau după nastere

Detalii
liposucție

Liposucție

Eliminarea grăsimii din diferite zone ale corpului

Detalii
abdominoplastie

Abdominoplastie

Eliminarea pielii lăsate în urma slăbirii sau după intervenția de liposucție, corecția diastazei muschilor și/sau herniei ombilicale

Detalii
micsorarea sanilor

Micșorarea sânilor

Micșorarea sânilor prea mari cu, sau fară, ridicarea lor

Detalii
marire buze

Mărirea buzelor

Acid hialuronic sau implant din silicon

Detalii
 • Părerile pacienților

  referinte pacient

  "...am simtit ca isi da cu adevarat interesul, mi-a transmis de la bun inceput ceva, nu stiu, pur si simplu am simtit ca dansul trebuie sa ma opereze [...] A fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si vi-l recomand cu mare caldura pe Dr. Lucian Fodor !!!"

  sursa

 • Părerile pacienților

  pareri doctor

  "...am iesit pe usa spitalului plangand de fericire....Sunt fericita iar reusita accestui medic imi va da multa incredere in mine de azi inainte! Va multumesc Domnule Lucian Fodor...Cu stima si respect Ana-Maria,Ilea"

  sursa

Contact

Adresa:

 • Clinica Hiperdia
 • Str. Obervatorului 1-3
 • Cluj-Napoca

Telefon:

 • 0754-353 000

E-mail:

 • office@drfodor.ro

Orar:

 • Luni: 9:00–21:00
 • Marţi 9:00–20:00
 • Miercuri 9:00–21:00
 • Joi 9:00–20:00
 • Vineri 9:00–20:00